Συνελήφθη καθηγητής για τη φωτιά στη Βάρη: Ομολόγησε 4 άλλους εμπρησμούς - Δίδασκε και σε Σχολές Αστυνομίας
Ο 66χρονος φαίνεται πως το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
![Πανοραμικό βίντεο του ethnos.gr από την περιοχή που κάηκε στη Βάρης-Κορωπίου](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/3e8498ff-585d-4852-b48d-f704d21d6bd1.jpg)
Συνελήφθη 66χρονος, που διατηρούσε πανεπιστημιακή θέση και δίδασκε σε σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας, για τη φωτιά στη Βάρης - Κορωπίου τον Ιούνιο.
Ο 66χρονος φαίνεται πως το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, ενώ υπογραμμίζεται πως δίδασκε πριν 15 χρόνια.
Ομολόγησε άλλους 4 εμπρησμούς
Από τις Αρχές, τώρα, εξετάζεται αν είναι ο άνδρας που φαίνεται σε βίντεο να βάζει φωτιά σε παράδρομο της Λεωφόρου Βάρης - Κορωπίου στις 19 Ιουνίου του 2024, που είχε ως αποτέλεσμα η πυρκαγιά να εξαπλωθεί επικίνδυνα και να προκαλέσει ζημιές σε επιχειρήσεις και οικίες.
Ο άνδρας συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας στο πλαίσιο εκτέλεσης εντάλματος σύλληψης και αργότερα ομολόγησε πως με αναπτήρα έβαλε τέσσερις άλλες φωτιές, στις 8 και 9 Ιουνίου.
Ο 66χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελία και κρατείται ώσπου να απολογηθεί εκ νέου.
Αλλαγές στα επιδόματα: Πώς θα πληρώνονται από 15 Μαρτίου - Όσα εξαιρούνται από την προπληρωμένη κάρτα
Στιγμές τρόμου στο Περιστέρι: Βίντεο ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ
Σεισμός 4,8 Ρίχτερ τώρα στο Άγιο Όρος
Νίκος Μουτσινάς: Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα μετά την αποχώρηση από τον Alpha
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr