ΕΦΚΑ: Αναβλήθηκε για το Νοέμβριο η δίκη της υπαλλήλου για χρηματισμό
Η κατηγορούμενη, ηλικίας 49 ετών, βρέθηκε από νωρίς σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Για τις 14 Νοεμβρίου , αναβλήθηκε η δίκη της επίορκης υπαλλήλου του ΕΦΚΑ, που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να χρηματίζεται για να χορηγήσει επίδομα αναπηρίας σε ασφαλισμένη.
Η κατηγορούμενη, ηλικίας 49 ετών, βρέθηκε από νωρίς σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και κάθισε στο εδώλιο για το αδίκημα της δωροληψίας.
Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη
Την Πέμπτη (08/08), οι αστυνομικοί του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων τη συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω, ακριβώς τη στιγμή που λαμβάνει τα χρήματα.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, το ταξί γεμάτο με αστυνομικούς, σταματά δίπλα στα δύο οχήματα. Στο πρώτο βρίσκεται το θύμα του εκβιασμού και στο δεύτερο η υπάλληλος του ΕΦΚΑ.
Οι αστυνομικοί περικυκλώνουν τα δύο οχήματα και μόλις η κατηγορούμενη παραλαμβάνει τον φάκελο με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, περιμένουν να απομακρυνθεί το θύμα και στη συνέχεια συλλαμβάνουν την υπάλληλο του ΕΦΚΑ.
Στη συνέχεια, τη βάζουν σε άλλο συμβατικό όχημα και την οδηγούν στο αστυνομικό τμήμα. Οι αστυνομικοί είχαν περικυκλώσει όλο το τετράγωνο και είχαν κλείσει τον δρόμο, ώστε η υπάλληλος να μην μπορέσει να διαφύγει με το ΙΧ της, σε περίπτωση που έφτανε σε αυτό.
«Φουντώνει» η παρανομία σε Σπέτσες-Πόρτο Χέλι: Μεγάλος κίνδυνος η ανυπαρξία ή η μη τήρηση του ορίου ταχύτητας στη θάλασσα
Νεκρός άνδρας στην Ομόνοια: Σε «άγνοια» αποδίδει τον καθαρισμό με χλωρίνη ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου
Στο «μικροσκόπιο» το άγριο πάρτι μαύρου χρήματος με τις πιστοποιήσεις ξένων γλωσσών στη Ρόδο - Οι 2 γυναίκες στο επίκεντρο
Σε ποια ατζέντα «επενδύει» η κυβέρνηση: Νέα μέτρα σε … δόσεις και αφήγημα σταθερότητας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr