Στέλιος Κυμπουρόπουλος: «Βούτηξα στο φόβο χωρίς να ξέρω αν θα τα καταφέρω»
«Έκανα μια δύσκολη επιλογή, χωρίς να τη θέλω»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Με ανάρτηση και φωτογραφία από τη νοσηλεία του, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε για το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε έναν χρόνο πριν, στις 29 Αυγούστου 2023, το οποίο είχε σοβαρές επιπλοκές.
«Το περσινό καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Όχι γιατί είχα να κάνω κάποιο σοβαρό χειρουργείο, μια αφαίρεση χοληδόχου κύστεως ήταν, αλλά γιατί για να την κάνω έπρεπε να υποβληθώ και σε τραχειοστομία… Ο μεγαλύτερος μου φόβος!».
Η επέμβαση κράτησε περίπου 9 ώρες, γιατί υπήρξαν επιπλοκές, «οι οποίες θα μπορούσαν να ήταν θανατηφόρες, αν δεν υπήρχε η εξαιρετική ιατρική ομάδα του δημόσιου νοσοκομείου “ΛΑΙΚΟΝ”», προσθέτει.
«Για αυτό, λοιπόν, σήμερα γιορτάζω… Βούτηξα μέσα στο φόβο χωρίς να ξέρω αν θα τα καταφέρω. Έκανα μια δύσκολη επιλογή, χωρίς να τη θέλω. Το μόνο που ήξερα είναι ότι προσπαθούσα να προχωρήσω και να βρεθώ ξανά στα όνειρα μου», γράφει.
Η ανάρτηση
Ακριβώς ένα χρόνο πριν στην ΜΕΘ του Λαικού νοσοκομείου. Σήμερα ναι γιορτάζω, γιατί είμαι ζωντανός! Υπάρχει μεγαλύτερη ευλογια απο αυτό;;
— S. Kympouropoulos (@Kympouropoulos) August 29, 2024
Το περσινό καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο για εμένα. Όχι γιατί είχα να κάνω κάποιο σοβαρό χειρουργείο, μια αφαίρεση χοληδόχου κύστεως ήταν, αλλά… pic.twitter.com/guUY2Ftixf
Δεν άνοιξαν τα διόδια του Ωραιοκάστρου: «Δική σας η ευθύνη», είπαν στους αγρότες - Μοιράζουν όσπρια και λαχανικά στους οδηγούς
Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών για έλεγχο στα οικονομικά
Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο: Καλούσαν τους ανήλικους να βγουν να πουλήσουν την ώρα του μαθήματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



