«Σουσάδικο της κόκας» στο Κολωνάκι: Αθώοι οι συνιδιοκτήτες
Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι ζητούσαν την αναγνώριση ελαφρυντικών, ενώ αναμένεται εντός της ίδιας ημέρας η τελική απόφαση του δικαστηρίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αθώους έκρινε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τους τέσσερις βασικούς συνιδιοκτήτες του εστιατορίου του Κολωνακίου για τη διακίνηση ναρκωτικών εντός του καταστήματος.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας το δικαστήριο αθώωσε γνωστή ηθοποιό και τον γιο της, που είχαν συμμετοχή στη συγκεκριμένη επιχείρηση, όπως επίσης και άλλη γνωστή ηθοποιό, που κατηγορείτο για διακίνηση, η οποία έμεινε ατιμώρητη.
Αθώοι κρίθηκαν και ο γνωστός παρουσιαστής αλλά και ένας επιχειρηματίας που συμμετείχε στην αρχική μετοχική σύνθεση του μαγαζιού.
Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι ζητούσαν αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης την αναγνώριση ελαφρυντικών, ενώ αναμενόταν εντός της ίδιας ημέρας η τελική απόφαση του δικαστηρίου.
Διαβάστε ακόμη
Νέος γύρος συνομιλιών για την Ουκρανία στο Μαϊάμι: «Η Ουάσιγκτον πρότεινε συνάντηση με Κίεβο και Μόσχα» αποκάλυψε ο Ζελένσκι
Πώς δρούσε το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Βασανιστήρια σε όσους δεν υπάκουαν σε εντολές
«Έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους»: Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο
Υποψήφιος ξανά για το Hall of Fame ο Παναγιώτης Γιαννάκης – Ποιοι άλλοι προτείνονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



