Νέα Μάκρη: Προφυλακιστέοι η 50χρονη και ο 16χρονος γιος της για τους εμπρησμούς
Στη φυλακή οδηγούνται μετά τις απολογίες τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στη φυλακή οδηγούνται μετά τις απολογίες τους, η 50χρονη μητέρα και ο ανήλικος γιος της που κατηγορούνται για σειρά εμπρησμών στη Νέα Μάκρη.
Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 61χρονος ορθοπεδικός, ο οποίος έχει συλληφθεί για την ίδια υπόθεση και συζεί με την 50χρονη.
Σε βάρος των κατηγορουμένων σχηματίστηκε δικογραφία και απαγγέλθηκαν κατηγορίες για πρόκληση πυρκαγιάς σε ξηρά χόρτα στις 12 Μαΐου 2024, στις 24 Ιουνίου 2024, στις 10 Ιουλίου 2024, στις 8 Αυγούστου 2024 και για δύο πυρκαγιές την 1η Σεπτεμβρίου 2024, καθώς και για δύο απόπειρες εμπρησμών στις 8 και στις 31 Αυγούστου 2024.
Ο 61χρονος και η 50χρονη είχαν συλληφθεί μετά από εντάλματα που εξέδωσαν οι διωκτικές αρχές. Το μεσημέρι παρουσιάστηκε στην ανακρίτρια και ο ανήλικος και παραδόθηκε. Φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να εμπλέκεται στην πρόκληση πυρκαγιών.
«Χαστούκι» οι δασμοί του Τραμπ: Οικονομικό σοκ για τις αυτοκινητοβιομηχανίες - Αντιδράσεις ακόμα και στις ΗΠΑ
Δολοφονία Μπακογιώργου: Ομόφωνα ένοχη η σπιτονοικοκυρά – Ένοχες για συνέργεια η μητέρα και η αδελφή της
Η τραγωδία της Τενερίφης με τους 583 νεκρούς: Όταν δύο γιγαντιαία 747 συγκρούστηκαν στον διάδρομο απογείωσης
Η στήριξη Καραμανλή και Σαμαρά σε Δένδια, ο Θάνος ο «τουρκοφάγος», το «όχι» Ανδρουλάκη σε Φάμελλο και οι εφημερεύουσες ταβέρνες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr