Βοιωτία: Δύο αδέλφια εγκλωβίστηκαν σε βουνό - Επιχείρηση από την ΕΜΑΚ
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας έχει και πρόβλημα με την καρδιά του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ, η Ορειβατική Ομάδα της οποίας μεταβαίνει στη Βοιωτία, όπου έχουν εγκλωβιστεί δυο αδέλφια Γερμανικής υπηκοότητας, σε ορεινή περιοχή του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων.
Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport τα δυο αδέλφια, ηλικίας 66 και 69 ετών, πήγαν βόλτα στο βουνό στην περιοχή "Βαθειά Λάκκα", πάνω από το χωριό Άσκρη Βοιωτίας.
Οι περιπατητές έχασαν τον προσανατολισμό τους με αποτέλεσμα να πέσει το σκοτάδι και να εγκλωβιστούν στο βουνό και κάλεσαν σε βοήθεια.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας έχει και πρόβλημα με την καρδιά του.
Άμεσα κινητοποιήθηκε το τοπικό κλιμάκιο της ΠΥ στην περιοχή, ενώ κλήθηκε και η Ορειβατική Ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από Λαμία, για τον εντοπισμό και τη διάσωση των περιπατητών.
«Υπάρχει ένα νήπιο»: Η πιο ανατριχιαστική από τις χιλιάδες φωτογραφίες του Έπσταϊν και η καταγγελία του '96
«Χριστουγεννιάτικος κλοιός»: Διπλασιασμός περιπολιών και προσαγωγή «οποιουδήποτε κινείται ύποπτα» - Το σχέδιο της ΕΛΑΣ
Αγρότες: Χριστούγεννα στα μπλόκα με ανοιχτούς δρόμους - Ποιες ώρες ανοίγουν τα διόδια το Σαββατοκύριακο
«Καλησπέρα στον κανέναν»: Άδεια η αίθουσα στη συνέντευξη Τύπου του Σπανούλη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



