Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο Αλβανός μιλάει για πρώτη φορά από τη φυλακή (vid)
Για πρώτη φορά μίλησε μέσα από τις φυλακές Γρεβενών ο 19χρονος Αλβανός κρατούμενος, που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο νεαρός, που έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, έδειξε να γνωρίζει ότι ο Ελληνας συγκατηγορούμενός του, τον κατονομάζει ως ένοχο.
Ερωτηθείς πώς αντιδρά που ο Ροδίτης δηλώνει αθώος και του «ρίχνει» επάνω του το φταίξιμο, ο Αλβανός, απαντά: «Δε με νοιάζει τι βγαίνει και λέει ο Έλληνας. Εγώ έχω δικηγόρο». Οι δηλώσεις του προκάλεσαν την αντίδραση του πατέρα της Ελένης φοιτήτριας.
«Η αλήθεια είναι για εμάς ξεκάθαρη. Και οι δύο έκαναν αυτά που έκαναν. Αν θέλουν, να αποδείξουν ποιος από τους δύο τη χτύπησε, ποιος από τους δύο έβαλε το μαχαίρι, ποιος από τους δύο την πέταξε στη θάλασσα» λέει ο Γιάννης Τοπαλούδης, υποστηρίζοντας ότι ένα άτομο δεν μπορούσε να το κάνει μόνο του.
Οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη δεν έχουν καμία επαφή.
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




