Λειψυδρία: Εκκλησάκι που είχε χαθεί κάτω από το νερό εμφανίστηκε ξανά στην Αχαΐα
Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ. Η λειψυδρία στη δυτική Αχαΐα εμφάνισε ένα παλιό εκκλησάκι που είχε χαθεί κάτω από το νερό!
Σύμφωνα με το MEGA, πρόκειται για το εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων που εμφανίστηκε και πάλι όταν έπεσε η στάθμη του φράγματος Πείρου Αντιπείρου. Το εκκλησάκι που δέσποζε στο κέντρο της τεχνητής λίμνης είχε βυθιστεί εξ’ ολοκλήρου με την άνοδο της στάθμης των νερών.
Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μόνο αποτέλεσμα της ξηρασία, καθώς πριν από μια εβδομάδα ένα χωριό κοντά στα Τζουμέρκα εμφανίστηκε μετά από 44 χρόνια.
Η στάθμη της τεχνητής λίμνης Πουρναρίου, λόγω της ανομβρίας, υποχώρησε, με αποτέλεσμα ο εγκαταλελειμμένος οικισμός που κάποτε είχε 100 κατοίκους, να εμφανιστεί ξανά.
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



