Φαράγγι Σαμαριάς: Από ακατάσχετη αιμορραγία ο θάνατος της τουρίστριας – Πόρισμα ιατροδικαστή
Η νεαρή γυναίκα υπέστη «ολιγαιμική καταπληξία και τραυματική ρήξη αγγείων κάτω άκρου».🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Ολοκληρώθηκε το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον τραγικό θάνατο της 33χρονης τουρίστριας στο φαράγγι της Σαμαριάς την περασμένη Τρίτη. Όπως προκύπτει από το πόρισμα, η άτυχη γυναίκα κατέληξε από ακατάσχετη αιμορραγία.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, η νεαρή γυναίκα υπέστη «ολιγαιμική καταπληξία, τραυματική ρήξη αγγείων κάτω άκρου».
Το πόρισμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορές μαρτύρων, ότι η 33χρονη έχασε τη ζωή της, όταν, το ξύλινο γεφυράκι στο οποίο βρίσκονταν, υποχώρησε, με αποτέλεσμα η ίδια να τραυματιστεί θανάσιμα από τα κοφτερά ξύλα.
Της έκαναν ΚΑΡΠΑ
Τουρίστες που ήταν στο φαράγγι της Σαμαριάς ανέφεραν πως είδαν κόσμο να φροντίζει το τραύμα της γυναίκας, δένοντας το με ρούχα. «Πέρασα από τη γυναίκα που ήταν αναίσθητη και την φρόντιζαν μέχρι να έρθουν οι διασώστες. Είδα ότι το πόδι της ήταν γεμάτο αίμα και της είχαν δέσει το τραύμα με κάτι ρούχα».
Διασώστης που συμμετείχε στις έρευνες μίλησε στο MEGA. «Πήγαν οι μισοί συνάδελφοι από την κάτω μεριά στην έξοδο του φαραγγιού, για να βοηθήσουν στην διακομιδή του θύματος. Κι εμείς ανεβήκαμε από πάνω και περάσαμε το φαράγγι για να δούμε μήπως έχει κάποιο άλλο θύμα. Υπήρχε έντονη βροχόπτωση, δηλαδή κι εμείς μετά που περάσαμε ήταν δύσκολο και για μας».
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




