Κλειστές πια όλες οι πύλες στους σταθμούς μετρό και ηλεκτρικού
Είναι ενδεικτικό ότι τον Ιανουάριο του 2019 η αύξηση των εσόδων ανήλθε στο 19,4% και τον Φεβρουάριο στο 22%🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
![(Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης)](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/81027880-e167-4178-98dd-b96ee538c1ed.jpg)
Το ολικό κλείσιμο όλων των σταθμών αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ (γραμμές 1,2 και 3 του μετρό & ηλεκτρικού) σηματοδότησε το κλείσιμο των πυλών στον σταθμό «Βικτώρια».
Σύμφωνα, με τον ΟΑΣΑ, τη Δευτέρα 15 Απριλίου, πρώτη μέρα του κλεισίματος των πυλών στο σταθμό «Βικτώρια» παρουσιάστηκε αύξηση των επικυρώσεων κατά 10.000, σε σύγκριση με μία εβδομάδα νωρίτερα (Δευτέρα 8 Απριλίου). Από το δεύτερο εξάμηνο του 2018, οπότε ξεκίνησε το εντατικό κλείσιμο των πυλών, οι επικυρώσεις και συνεπακόλουθα, τα έσοδα του ομίλου ΟΑΣΑ παρουσιάζουν ανοδική πορεία.
Είναι ενδεικτικό ότι τον Ιανουάριο του 2019 η αύξηση των εσόδων ανήλθε στο 19,4% και τον Φεβρουάριο στο 22%.
Το επόμενο διάστημα, ο οργανισμός, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, σε συνεργασία με τον ανάδοχο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, θα υλοποιήσει περαιτέρω βελτιωτικές ενέργειες. Για παράδειγμα, μετά τη μείωση του χρόνου έκδοσης των εισιτηρίων στα αυτόματα μηχανήματα, το επόμενο βήμα είναι η ανανέωση του μενού, με στόχο να καταστεί πιο εύχρηστο στο επιβατικό κοινό.
Στη φυλακή για 20 χρόνια ο βιαστής της Ζιζέλ Πελικό - Ένοχοι και οι άλλοι 50 κατηγορούμενοι
«Ανίκητα τα όπλα μας - Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά»: Ευθείες απειλές Πούτιν
Αποτρόπαιο περιστατικό σε σχολική εκδρομή - Έδωσαν σε μαθητή ποτό με ούρα και τον χτύπησαν
«Αρνείται να δεχτεί ότι μεγαλώνει»: Συνεργάτης της Κέιτι Πέρι της ασκεί σφοδρή κριτική
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr