Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Δύο χρόνια από τον θάνατο του Ολυμπιονίκη - Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του
ΈΦυγε σαν σήμερα το 2022 μετά από μάχη με σπάνια μορφή καρκίνου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
![Αλέξανδρος Νικολαΐδης/ ΑΠΕ-ΜΠΕ](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/4318d34a-a0fd-46b0-bda2-80955b2c64fe.jpg)
Συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την ημέρα που ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη σε ολόκληρη την παγκόσμια αθλητική κοινότητα. Ο Ολυμπιονίκης του ταε κβο ντο πέθανε στις 14 Οκτωβρίου του 2022, μετά από μάχη με σπάνια μορφής καρκίνου.
«Δύο χρόνια χωρίς το χαμόγελό σου»
Η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπάζη έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για εκείνον, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία φαίνονται να ποζάρουν και οι δύο χαμογελαστοί, ενώ αγκαλιάζονται.
Στη λεζάντα της δημοσίευσής της, η Δώρα Τσαμπάζη έγραψε: «Στο πουθενά θα μας πετάξει ο χρόνος. Γι' αυτό λοιπόν κι εμείς τα ξωτικά, σαν φορτηγά που βγήκαν απ’ το δρόμο, θα ζήσουμε παράφορα».
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δύο χρόνια χωρίς το χαμόγελό σου, αλλά πάντα με το φως σου».
Η ΕΕ δεν θα μείνει αμέτοχη: Σχεδιάζει περιορισμούς... τύπου «Τραμπ» σε εισαγωγές τροφίμων
Το ethnos.gr στον Βοτανικό: Η πρόοδος των τελευταίων 10 μηνών, η αλλαγή στο κολυμβητήριο και ο ρεαλιστικός στόχος των εγκαινίων
Αγωνία για 21χρονο τουρίστα στα Χανιά: Χάθηκαν τα ίχνη του στο Φαράγγι της Σαμαριάς
Έρχεται το... «Δεν μου αρέσει» στο Instagram; Θα φαίνεται όταν το πατάμε σε αναρτήσεις;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr