Πάτρα: Σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ η 16χρονη με μηνιγγίτιδα
Η ανήλικη λιποθύμησε στο σχολείο της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
![ΕΚΑΒ - περιπολικό (Eurokinissi)](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/85b3da9f-67d8-41de-94df-7ac694a5efd1.jpg)
Σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ νοσηλεύεται η μαθήτρια που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα ενώ απολυμάνθηκε και το σχολείο.
Η ανήλικη λιποθύμησε στο σχολείο της
Σύμφωνα με το flamis, η κατάσταση της υγείας της κρίνεται κρίσιμη από τους γιατρούς.
Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ, ο οποίος διερευνά τις επαφές τους. Στο στενό και φιλικό περιβάλλον της 16χρονης έχει δοθεί χημειοπροφύλαξη.
Η ανήλικη λιποθύμησε στο σχολείο της την περασμένη Πέμπτη και τελικά διεγνώσθη με μηνιγγίτιδα.
Άμεσα ενημερώθηκε το σχολείο και τηρήθηκε το πρωτόκολλο, με αποτέλεσμα η σχολική μονάδα να κλείσει. Οι αρχές προχώρησαν σε απολύμανση και το σχολείο θα ανοίξει κανονικά την Τρίτη. «Σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια ενημέρωσης που λάβαμε πριν από λίγο από το Νοσοκομείο, να ακολουθήσουμε το πρωτόκολλο πρόληψης και να αποφύγουμε τους κλειστούς χώρους και τις επαφές. Δεν έχουμε πλήρη ενημέρωση για ό,τι συνέβη. Θα σας ενημερώσουμε, αλλά το σχολείο θα μείνει σήμερα κλειστό» αναφέρει η ανακοίνωση της διεύθυνσης του σχολείου.
Σύνοδος στο Παρίσι: Ο ευρωπαϊκός διχασμός για τα στρατεύματα στην Ουκρανία και το «δεύτερο Αφγανιστάν» του Ζελένσκι
H στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους με τους 80 επιβαίνοντες στο Τορόντο - Δείτε βίντεο
Σε ταραχώδες γεωπολιτικό τοπίο η κυβέρνηση: Πώς αποκωδικοποιούν τη στάση του Τραμπ και τι μέλλει γενέσθαι στα ελληνοτουρκικά
Σιδηρόδρομος: Χωρίς ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας στο τμήμα που κατέστρεψε ο Daniel - Ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα έργα οριστικής αποκατάστασης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr