Έκρηξη στους Αμπελόκηπους: Συνελήφθη 26χρονος
Οι νέες εξελίξεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
![Έκρηξη στους Αμπελοκήπους - Σημειώσεις τρομοκρατικής οργάνωσης](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/f75d36c9-3a13-4d7c-bfd4-09dc8e273704.jpg)
Συνελήφθη 26χρονος για την έκρηξη σε διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους.
Ο 26χρονος συνελήφθη κατόπιν σχετικού εντάλματος σύλληψης για την έκρηξη στο διαμέρισμα στην περιοχή των Αμπελοκήπων και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα τις πρωινές ώρες της Τετάρτης.
Το αποτύπωμα του νεαρού, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρέθηκε στην ίδια σακούλα με εκείνη που βρέθηκε το αποτύπωμα του Νίκου Ρωμανού.
Μάλιστα, είχε σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος του το 2021 για το περιστατικό με τον πρύτανη του ΟΠΑ, στον οποίο είχαν κρεμάσει ταμπέλα στον λαιμό που ε?γραφε «αλληλεγγυ?η στις καταλη?ψεις».
Διαβάστε ακόμη
Σύνοδος στο Παρίσι: Ο ευρωπαϊκός διχασμός για τα στρατεύματα στην Ουκρανία και το «δεύτερο Αφγανιστάν» του Ζελένσκι
H στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους με τους 80 επιβαίνοντες στο Τορόντο - Δείτε βίντεο
Σε ταραχώδες γεωπολιτικό τοπίο η κυβέρνηση: Πώς αποκωδικοποιούν τη στάση του Τραμπ και τι μέλλει γενέσθαι στα ελληνοτουρκικά
Σιδηρόδρομος: Χωρίς ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας στο τμήμα που κατέστρεψε ο Daniel - Ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει τα έργα οριστικής αποκατάστασης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr