Μετρό Θεσσαλονίκης: Στον εισαγγελέα ο Ταχιάος – Τι κατήγγειλε
«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ούτε απειλείται, ούτε εκβιάζεται, ούτε συνδιαλέγεται με τον χουλιγκανισμό», είπε σε δηλώσεις του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Ταχιάος.
Ο κ. Ταχιάος μετέβη στο γραφείο του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ενημερώσει για την ανάγκη διερεύνησης τέλεσης τυχόν αξιόποινων πράξεων, ενόψει της λειτουργίας του μετρό Θεσσαλονίκης, τα εγκαίνια του οποίου θα γίνουν το Σάββατο.
Το απειλητικό τηλεφώνημα που έλαβε από παράγοντα ΠΑΕ
Όπως είπε ο κ. Ταχιάος, έλαβε τηλεφώνημα από μεγάλο παράγοντα ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης που του είπε ότι άτομα «θα χαλάσουν αυτό που ετοιμάζετε, θα τα σπάσουν όλα μεθαύριο που θα έρθει ο Μητσοτάκης» και του ζήτησε να μεταφέρει το μήνυμα στον πρωθυπουργό.
«Αυτό είναι ένα μήνυμα που δεν μεταφέρεται στον πρωθυπουργό, είναι ένα μήνυμα που μεταφέρεται στη δικαιοσύνη» είπε ο κ. Ταχιάος.
Σε δηλώσεις του ο υφυπουργός τόνισε πως «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ούτε απειλείται, ούτε εκβιάζεται, ούτε συνδιαλέγεται με τον χουλιγκανισμό» και συμπλήρωσε ότι η Θεσσαλονίκη έχει θρηνήσει θύματα του χουλιγκανισμού αναφερόμενος την υπόθεση του Άλκη Καμπανού.
Νέος γύρος συνομιλιών για την Ουκρανία στο Μαϊάμι: «Η Ουάσιγκτον πρότεινε συνάντηση με Κίεβο και Μόσχα» αποκάλυψε ο Ζελένσκι
Πώς δρούσε το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Βασανιστήρια σε όσους δεν υπάκουαν σε εντολές
«Έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους»: Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο
Υποψήφιος ξανά για το Hall of Fame ο Παναγιώτης Γιαννάκης – Ποιοι άλλοι προτείνονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



