Πιερία: Εκκενώθηκε το Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου λόγω διαρροής τοξικού υγρού
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για να αντιμετωπίσουν το συμβάν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εντολή εκκένωσης δόθηκε σε όσους βρίσκονταν εντός του Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου, καθώς διέρρευσε τοξικό υγρό κλοφέν από μετασχηματιστή της ΔΕΗ.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η διαρροή έγινε σε μετασχηματιστή στο υπόγειο του κτιρίου, εκεί όπου λειτουργεί το Ακτινολογικό Τμήμα. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση από το 2η και την 8η ΕΜΑΚ, από Θεσσαλονίκη και Λάρισα αντίστοιχα. Σημειώνεται ότι οι πυροσβέστες για να αντιμετωπίσουν το περιστατικό ρίχνουν αφρό στο σημείο της διαρροής.
Από εκεί και πέρα, δύο εργαζόμενοι ιδιωτικής εταιρείας, οι οποίοι φέρονται να πραγματοποιούσαν εργασίες για την επισκευή του ακτινολογικού, με τη διαρροή να τους προκαλεί -σύμφωνα με τo thesstoday.gr- ελαφρά αναπνευστικά προβλήματα και ως εκ τούτου χρειάστηκε η διακομιδή τους στο νοσοκομείο.
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



