Αστυνομικός Βουλής: Ανοίγει πάλι ο φάκελος για την πτώση του 14χρονου γιου του ζευγαριού από το μπαλκόνι
Το περιστατικό είχε γίνει το 2020 και είχε επιληφθεί η Εισαγγελία Ανηλίκων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέα έρευνα για το περιστατικό με την πτώση από το μπαλκόνι, του 14χρονου γιου του, προσωρινά κρατούμενου, αστυνομικού, κατηγορούμενου για σωρεία πράξεων σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και της συζύγου του, ξεκινά η Εισαγγελία Ανηλίκων, που είχε ερευνήσει την υπόθεση, καταλήγοντας ότι επρόκειτο για ατύχημα.
Θα ανασυρθεί από το αρχείο;
Με παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αριστείδη Κορέα, η Εισαγγελία Ανηλίκων καλείται να επανεκτιμήσει τα δεδομένα όπως διαμορφώνονται μετά την δικογραφία που σχηματίστηκε για τον 45χρονο αστυνομικό και να αποφανθεί αν πρέπει να ανασύρει από το αρχείο την υπόθεση του αγοριού.
Το περιστατικό είχε γίνει το 2020 και είχε επιληφθεί η Εισαγγελία Ανηλίκων που ερεύνησε τις συνθήκες υπό τις οποίες το παιδί είχε βρεθεί στο κενό. Από τα στοιχεία που είχαν συλλεχθεί τότε, δεν προέκυπτε άλλη εκδοχή πλην του ότι επρόκειτο για ατύχημα και έτσι η έρευνα είχε κλείσει με αρχειοθέτηση της δικογραφίας. Ωστόσο, μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις η Εισαγγελία θεωρεί ότι το συμβάν θα πρέπει να ελεγχθεί εκ νέου.
Ανοίγουν λωρίδες για τους εκδρομείς οι αγρότες - «Δεν θα επιτρέψουμε κίνηση οχημάτων όσο ο δρόμος έχει εμπόδια», η απάντηση της ΕΛΑΣ
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από απόψε: Ποιες περιοχές θα πληγούν - Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πλακιάς σε Γεωργιάδη: Αν τα βρούμε με την Καρυστιανού θα γίνεις ξανά τηλεβιβλιοπώλης
Νατάσσα Μποφίλιου - Γιάννης Χαρούλης: Ακυρώνεται η παγκόσμια περιοδεία τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



