Αστυνομικός της Βουλής: Παραβίασε τα ασφαλιστικά μέτρα καλώντας τη σύζυγο του
«Την έπαιρνε πάνω από 20 φορές την ημέρα»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα περιοριστικά μέτρα φαίνεται ότι παραβίαζε ο αστυνομικός της Βουλής μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης, όπου είναι έγκλειστος, καλώντας επανειλημμένα τη σύζυγο του.
Ο 45χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε τη σύζυγο του και τα παιδιά, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για να απολογηθεί για την παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων αλλά πήρε αναβολή.
«Είμαι αυτός που θα σε αγαπά για πάντα»
Οικογενειακή φίλη, που διατηρεί επαφές με την 35χρονη, δήλωσε στο MEGA ότι την καλούσε πάνω από 20 φορές την ημέρα. «Την έπαιρνε τηλέφωνο και δεν μιλούσε, πάνω από 20 φορές. Δεν μιλούσε και κάποια στιγμή, με πάρα πολλά νεύρα, λέει ‘θα πεις επιτέλους ποιος είσαι;’ και της λέει ‘αυτός που θα σε αγαπάει για πάντα’. Ταράχτηκε πάρα πολύ».
Από την πλευρά του ο δικηγόρος του αστυνομικού της Βουλής, Όθων Παπαδόπουλος αρνήθηκε ότι ο πελάτης του παραβίασε τα ασφαλιστικά μέτρα. «Ουδέποτε την κάλεσε στο τηλέφωνο, πολύ περισσότερο ουδέποτε ενδιαφέρθηκε να της ασκήσει την παραμικρή πίεση. Δεν έχει καμία επικοινωνία, ούτε με έμμεσο τρόπο δεν έχει προσπαθήσει να στείλει κάποιο μήνυμα, γνωρίζει τις υποχρεώσεις του εκ του νόμου και αναμένει την πρόοδο της ανακριτικής διαδικασίας».
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



