Αναβλήθηκε η δίκη του αστυνομικού της Βουλής - Όρος να μην πλησιάζει τη σύζυγό του
Πρόκειται για δεύτερη υπόθεση αστυνομικού που υπηρετούσε στη Βουλή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την Πέμπτη θα γίνει η δίκη του αστυνομικού της Βουλής που συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά την καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή απειλή.
Το δικαστήριο αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος ο 35χρονος, επιβάλλοντάς του όρο να μην προσεγγίζει τη σύζυγό του και να μην έχει επικοινωνία μαζί της, με την ίδια να μην προσέρχεται στο δικαστήριο, από όπου απουσίαζε και ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, με αποτέλεσμα την αναβολή της δίκης.
Σημειώνεται ότι σε βάρος του αστυνομικού της Βουλής ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και σήμερα. Από εκεί και πέρα, για τις υπόλοιπες καταγγελίες της συζύγου του, που χρονολογούνται πριν από τον Σεπτέμβριο του 2023, διενεργείται προκαταρκτική έρευνα από την εισαγγελία πλημμελειοδικών Αθηνών.
Παράλληλα, έρευνα διενεργείται και για τη μήνυση του αστυνομικού σε βάρος της συζύγου του για ψευδή καταμήνυση.
«Έκαναν μπάζωμα α λα Τέμπη»: Καταγγελία κτηνοτρόφου για υγειονομική βόμβα μετά τη θανάτωση των ζώων του
Ο Τραμπ κλείνει το μάτι στους μελανοχίτωνες της Ευρώπης
Το παραμύθι των Χριστουγέννων – Κάποτε οι συγγραφείς, μάς αποκάλυπταν την ζοφερή πραγματικότητα, τώρα μόνο απατηλή λάμψη
Οι επιστήμονες προειδοποιούν για δυναμική μετάδοση της γρίπης κατά τις γιορτές - Έξαρση τις επόμενες ημέρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




