Νέος σεισμός στην Κρήτη – Τι αναφέρει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Ανησυχία από τις συνεχείς δονήσεις στην περιοχή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σεισμός μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (23/12) στη θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο σεισμός προέρχεται από τον εστιακό χώρο που βρίσκεται 60 χιλιόμετρα νότια – νοτιοδυτικά του Τσούτσουρου Ηρακλείου Κρήτης.
Το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης είναι στα 10,7 χιλιόμετρα.

Στο «χορό» των Ρίχτερ η Κρήτη
Αναστάτωση έχουν προκαλέσει στους πολίτες της Κρήτης τα συνεχή χτυπήματα του Εγκέλαδου. Χθες το βράδυ, σεισμός σημειώθηκε ανοιχτά της περιοχής. Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν μεγέθους 4,9 της κλίμακας Ρίχτερ και είχε επίκεντρο θαλάσσια περιοχή, 57 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά των του Γουδαρά Λασιθίου. Το εστιακό βάθος εντοπίστηκε στα 25,1 χιλιόμετρα.
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες : Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



