Κιλκίς: Εργάτης έπεσε από τη σκεπή σχολείου κατά τη διάρκεια εργασιών και σκοτώθηκε
Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κιλκίς όταν εργάτης κατέπεσε από τη σκεπή του παλιού Δημοτικού Σχολείου του χωριού και τραυματίστηκε θανάσιμα.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Κιλκίς όταν εργάτης κατέπεσε από τη σκεπή του παλιού Δημοτικού Σχολείου του χωριού και τραυματίστηκε θανάσιμα.
Το χρονικό
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eidisis.gr, o άτυχος 62χρονος εργάτης από τον Καμπάνη του Κιλκίς κατά τη διάρκεια των εργασιών αποκατάστασης του ξύλινου σκελετού της σκεπής του δημοτικού σχολείου της περιοχής που είχε υποστεί ζημιές από την πυρκαγιά, και ενώ πατούσε σε καδρόνια, ένα από αυτά έσπασε και έπεσε με το κεφάλι στο δάπεδο.
Ο θάνατός του διαπιστώθηκε από τα μέλη του ασθενοφόρου το οποίο κατέφθασε από το Νοσοκομείο Κιλκίς.
Επί τόπου έφτασε επίσης ανακριτικό της αστυνομίας για να διερευνήσει τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.
Σημειώνεται ότι στο κτήριο του παλιού Δημοτικού Σχολείου στο οποίο στεγαζόταν και χρησιμοποιούσε για τις εκδηλώσεις ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παλατιανού εκδηλώθηκε πυρκαγιά το βράδυ της Τρίτης 26 Νοεμβρίου 2024.
Τότε εταιρεία αποφάσισε να αναλάβει εξ ιδίων την αποκατάσταση τόσο της σκεπής όσο και των λοιπών καταστροφών στο κτήριο.


Δεν άνοιξαν τα διόδια του Ωραιοκάστρου: «Δική σας η ευθύνη», είπαν στους αγρότες - Μοιράζουν όσπρια και λαχανικά στους οδηγούς
Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών για έλεγχο στα οικονομικά
Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο: Καλούσαν τους ανήλικους να βγουν να πουλήσουν την ώρα του μαθήματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



