Πάτρα: Συνελήφθη ο 25χρονος που πυροβόλησε στον αέρα για μια θέση πάρκινγκ - Είναι γιος ιερέα
Πρόκειται για έναν 25χρονο, που ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ λίγη ώρα μετά το περιστατικό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/1) στο σπίτι του στην Αχαΐα ο άνδρας που πυροβόλησε στον αέρα στην οδό Γαμβέτα στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια καυγά με οδηγό ΙΧ για μία θέση πάρκινγκ.
Πρόκειται για έναν 25χρονο, που ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ λίγη ώρα μετά το περιστατικό, μεταδίδει το tempo24.news.
Τα ξημερώματα αστυνομικοί, που διεξήγαγαν έρευνα από το περιστατικό και μετά, έκαναν έφοδο στο σπίτι του και τον αιφνιδίασαν.
Σε έλεγχο που έκαναν βρήκαν το όπλο που χρησιμοποίησε, ένα πιστόλι κρότου-λάμψης, ενώ μέσα στο σπίτι βρήκαν ακόμη ένα όπλο καθώς και σφαιρίδια.
Ο 25χρονος φέρεται να είναι γιος ιερέα, ενώ αναμένεται η απολογία του για τους λόγους που πυροβόλησε.
Διαβάστε ακόμη
Στόχος του Τραμπ μια εκεχειρία στην Ουκρανία μέχρι το Πάσχα - Οι κρίσιμες αποφάσεις
Θρίλερ με τον νεκρό άστεγο σε εστιατόριο: Βίντεο από τη στιγμή που υπάλληλοι τον αφήνουν στο πεζοδρόμιο
Η Γαλλία δίνει άλλα 2 δισ. ευρώ στην Ουκρανία: Οι δηλώσεις Μακρόν - Ζελένσκι στο Παρίσι
Η παγκόσμια ισότητα των φύλων θέλει 134 χρόνια για να επιτευχθεί: «Άλμα» 20 θέσεων για την Ελλάδα - Πού χωλαίνει ακόμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr