Ασπρόπυργος: Στη φυλακή ο 25χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 15χρονο ξάδερφό του
Τι υποστηρίζει ο 25χρονος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στη φυλακή οδηγείται, μετά την απολογία του για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ο 25χρονος που την Πρωτοχρονιά πυροβόλησε τον 15χρονο ξάδελφό του στην Νέα Ζωή Ασπροπύργου, τραυματίζοντας τον, σοβαρά στην κοιλιακή χώρα.
Στην υπόθεση είναι κατηγορούμενη, ως συνεργός του 25χρονου, η μητέρα του αγοριού, η οποία μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη, χωρίς την επιβολή όρων.
Τι υποστηρίζει ο 25χρονος
Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία, ισχυριζόμενος πως πρόκειται για ατύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποστηρίζει ότι εκπυρσοκρότησε το όπλο και έπληξε τον ανήλικο όταν θέλοντας να τηρήσει το έθιμο, έριξε δύο πυροβολισμούς στον αέρα.
Στην κατάθεση του ωστόσο το θύμα, που νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο, φαίνεται να έχει αναφερθεί σε ευθεία βολή του κατηγορούμενου περιγράφοντας πως ο δράστης έστρεψε πάνω του το περίστροφο.
Ο συνήγορος του 25χρονου Γιάννης Γλύκας, σε δήλωση του μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενώπιον του Ανακριτή, αναφέρει ότι ο εντολέας του εμφανίστηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές και υποστήριξε ότι δεν είχε κίνητρο να αφαιρέσει τη ζωή οποιουδήποτε, ούτε δόλο, ακόμη και με την μορφή του ενδεχόμενου δόλου, τελέσεως απόπειρας ανθρωποκτονίας.
«Το αποτέλεσμα το οποίο δυστυχώς επήλθε ήταν αποτέλεσμα αμελούς συμπεριφοράς του, την οποία και εξήγησε εκτενώς στην απολογία του», καταλήγει ο κ. Γλύκας.
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



