Άλιμος: Μηνύματα και σε άλλες μαθήτριες φέρεται να έστελνε ο καθηγητής
Απολογείται σήμερα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του 52χρονου καθηγητή στον Άλιμο, ο οποίος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης μαθήτριας του, με τους γονείς να καταγγέλλουν πως ο εκπαιδευτικός ανέκαθεν ήταν διαχυτικός με τις μαθήτριες του, ενώ φέρεται να επεδίωκε και επαφή με τα ανήλικα κορίτσια, μέσω του διαδικτύου.
Απολογείται σήμερα
Ο 52χρονος καθηγητής απολογείται στον ανακριτή σήμερα καθώς σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου με παθόντα που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη τελεσθείσα από εκπαιδευτικό και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου κάτω των 15 ετών μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση.
Από την άλλη οι γονείς των μαθητριών του σχολείου ισχυρίζονται ότι η συμπεριφορά του 52χρονου ήταν γνωστή και κανείς δεν έκανε το παραμικρό.
Από την πλευρά του, o επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν/α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης τόνισε «οι αστυνομικοί βρήκαν στα κινητά του μηνύματα και σε άλλα κορίτσια».
Στη συνέχεια μιλώντας στο ΜEGA, η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου ανέφερε ότι «οι Αρχές έχουν κατασχέσει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το κινητό τηλέφωνο του καθηγητή».
Και πρόσθεσε «Εμείς αναζητούμε ποινικά αδικήματα, είναι διαφορετικό να κινείται περίεργα ένας άνθρωπος σε μία σχολική μονάδα, που είναι κάτι που θα πρέπει να αναφερθεί στο διευθυντή του σχολείου».
Νέος γύρος συνομιλιών για την Ουκρανία στο Μαϊάμι: «Η Ουάσιγκτον πρότεινε συνάντηση με Κίεβο και Μόσχα» αποκάλυψε ο Ζελένσκι
Πώς δρούσε το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Βασανιστήρια σε όσους δεν υπάκουαν σε εντολές
«Έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους»: Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο
Υποψήφιος ξανά για το Hall of Fame ο Παναγιώτης Γιαννάκης – Ποιοι άλλοι προτείνονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



