Απίστευτη ταλαιπωρία για επισκέπτες του Χιονοδρομικού στο Πήλιο - Οι χάρτες τούς πηγαίνουν μέσα από επικίνδυνα σημεία
Οι υπεύθυνοι του Χιονοδρομικού είναι ενήμεροι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καταιγισμό παραπόνων δέχονται τα στελέχη και οι εργαζόμενοι του Χιονοδρομικού Κέντρου Πηλίου από οδηγούς, οι οποίοι καταγγέλλουν προβλήματα στις διαδρομές που τους προτείνουν οι εφαρμογές GPS.
Οι ψηφιακοί χάρτες, συγκεκριμένα, κατευθύνουν τους επισκέπτες μέσω του χωριού του Αγίου Λαυρεντίου, διαδρομή που χαρακτηρίζεται μακρινή, δύσβατη και ιδιαίτερα επικίνδυνη, ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Αντί να καθοδηγούνται από την πιο γρήγορη και ασφαλή οδό Βόλου - Χανίων, οι οδηγοί αναγκάζονται να διασχίσουν στενούς, ανηφορικούς δρόμους και δυσπρόσιτα σημεία, μεταδίδει το grtimes.gr.
Οι υπεύθυνοι του Χιονοδρομικού Κέντρου έχουν ήδη ενημερωθεί για το πρόβλημα και, όπως αναφέρουν, βρίσκονται σε επικοινωνία με τις εταιρείες που διαχειρίζονται τις εφαρμογές για την άμεση διόρθωση των χαρτών. Παράλληλα, εξετάζεται η τοποθέτηση πρόσθετης σήμανσης κατά μήκος της σωστής διαδρομής, ώστε να κατευθύνονται οι οδηγοί ανεξαρτήτως των οδηγιών.
Μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα, οι υπεύθυνοι του Κέντρου συμβουλεύουν τους οδηγούς να επιλέγουν τη διαδρομή Βόλου - Χανίων, ελέγχοντας τη σωστή πορεία μέσω ενημερωμένων χαρτών ή να συμβουλεύονται την ιστοσελίδα του Χιονοδρομικού Κέντρου για οδηγίες.
Χριστούγεννα στους δρόμους θα κάνουν οι αγρότες - Τα «όχι» και τα «ναι» της κυβέρνησης
Ποια θα είναι η γεωπολιτική κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο το 2026 - Γιατί θα είναι απαιτητική χρονιά για την Ελλάδα
Σπάει όλα τα ρεκόρ η ανεργία των πτυχιούχων ΑΕΙ στην Ελλάδα - Ποια η κατάσταση στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ
Η «ζαριά» του Μητσοτάκη με τα μπλόκα και τις παρακάμψεις, τα τηλεφωνήματα του Ρωμανού σε αγροτοσυνδικαλιστές και ο υπουργός που ζει σε πεζόδρομο με άσφαλτο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




