Ζαγόρι: Επιχείρηση απεγκλωβισμού έξι ατόμων στον Γυφτόκαμπο – Ζήτησαν βοήθεια από το 112
Η κακοκαιρία σαρώνει τα ορεινά της Ηπείρου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επιχείρηση απεγκλωβισμού για 6 άτομα, τα οποία αποκλείστηκαν λόγω έντονης χιονόπτωσης στο Γυφτόκαμπο Ζαγορίου ξεκίνησαν, πριν από λίγο, Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία.
Οι έξι επιβάτες επιβαίνουν σε 2 αυτοκίνητα και ζήτησαν βοήθεια από το 112, καθώς δεν μπορούν να μετακινηθούν, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες .
Η κακοκαιρία σαρώνει τα ορεινά της Ηπείρου, το Μέτσοβο τη Μηλιά το Ανατολικό Ζαγόρι το Κεντρικό Ζαγόρι και την Κόνιτσα. Σε όλο το ορεινό επαρχιακό δίκτυο οι οδηγοί πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Διαβάστε ακόμη
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



