Ζαγόρι: Επιχείρηση απεγκλωβισμού έξι ατόμων στον Γυφτόκαμπο – Ζήτησαν βοήθεια από το 112
Η κακοκαιρία σαρώνει τα ορεινά της Ηπείρου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επιχείρηση απεγκλωβισμού για 6 άτομα, τα οποία αποκλείστηκαν λόγω έντονης χιονόπτωσης στο Γυφτόκαμπο Ζαγορίου ξεκίνησαν, πριν από λίγο, Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία.
Οι έξι επιβάτες επιβαίνουν σε 2 αυτοκίνητα και ζήτησαν βοήθεια από το 112, καθώς δεν μπορούν να μετακινηθούν, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες .
Η κακοκαιρία σαρώνει τα ορεινά της Ηπείρου, το Μέτσοβο τη Μηλιά το Ανατολικό Ζαγόρι το Κεντρικό Ζαγόρι και την Κόνιτσα. Σε όλο το ορεινό επαρχιακό δίκτυο οι οδηγοί πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Διαβάστε ακόμη
Πόλεμος στην Ουκρανία: Η «συμμαχία των προθύμων» κατά Πούτιν, ο ρυθμιστής Τραμπ και τα… αγκάθια για τον Ζελένσκι
Στην Αρχαία Ολυμπία οι «αθάνατοι» της ΔΟΕ – Εκλέγεται ο νέος πρόεδρος, πρώτη παρουσία Τασούλα ως ΠτΔ
Πυρκαγιές στην Καστοριά: Τέθηκαν υπό έλεγχο από την πυροσβεστική - Εκτός κινδύνου κατοικημένες περιοχές
The Neon People: Το ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει την άλλη πλευρά του Λας Βέγκας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr