ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 21,5% στους επισκέπτες των μουσείων της χώρας τον περασμένο Σεπτέμβριο
Η αύξηση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αύξηση 21,5% σημειώθηκε στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον περασμένο Σεπτέμβριο σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023, καθώς και αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 11,4% και των αντίστοιχων εισπράξεων κατά 23%.
Η αύξηση
Το 9μηνο πέρυσι, παρατηρείται, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023, αύξηση κατά 15,3% στους επισκέπτες των μουσείων, κατά 2,8% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 19,8% στις εισπράξεις.
Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους καταγράφεται τον Σεπτέμβριο 2024 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2023, αύξηση των επισκεπτών κατά 0,3%, των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 0,8% και μείωση των εισπράξεων κατά 1,5%.
Το 9μηνο, παρατηρείται αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023 κατά 5,7% στους επισκέπτες, κατά 7,3% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 5,3% στις εισπράξεις.
Από τα μπλόκα τα… κάλαντα των αγροτών - Τι απαντά η κυβέρνηση μετά τις τελευταίες εξελίξεις
Ντόρα Γιαννακοπούλου: Μια ζωή σαν πρόβα νυφικού, γεμάτη έρωτες και βιβλία που αγαπήθηκαν από χιλιάδες αναγνώστες
Όταν ο Μουσολίνι υποχρεώθηκε να ομολογήσει: «Έχουν υψηλό φρόνημα αυτοί οι Έλληνες»…
Ο Λυκουρέντζος που έστειλε στην ώρα τους τις οφειλές, ο υστερικός Καιρίδης και οι «σοφοί» της Καρυστιανού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




