Λαύριο: Χαμός σε δημοτικό συμβούλιο - Η στιγμή που πέταξαν καρέκλα στον δήμαρχο
Έντονη διαμαρτυρία από τους κατοίκους της περιοχής για τη δημιουργία εργοστασίου σκουπιδιών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Με έντονες αποδοκιμασίες διεξήχθη το δημοτικό συμβούλιο το βράδυ της Τρίτης (28/1) στο Λαύριο, με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται για το εργοστάσιο σκουπιδιών που πρόκειται να δημιουργηθεί στο ΒΙΟ.ΠΑ Κερατέας.
Ξέφυγε η κατάσταση στο δημοτικό συμβούλιο Λαυρεωτικής
Στο δημοτικό συμβούλιο έδωσαν το «παρών» κάτοικοι της περιοχής και ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες κατά την αποχώρηση του δημάρχου, Δημήτρη Λουκά. Μάλιστα, κάποιος πέταξε μια καρέκλα προς τον δήμαρχο, ενώ άλλοι φώναζαν «ψεύτης, ψεύτης».
Η δημοτική Αρχή σχεδιάζει να δημιουργήσει εργοστάσιο σκουπιδιών στο ΒΙΟ.ΠΑ Κερατέας, με τους παρευρισκόμενους να ζητούν να συζητηθεί το θέμα των απορριμμάτων στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο. Όταν έληξε το επεισοδιακό δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος Λαυρεωτικής κατήγγειλε ότι οι διαμαρτυρόμενοι ξήλωσαν τον ηλεκτρικό πίνακα, προκειμένου να μην συνεχιστεί η συνεδρίαση, αναφέροντας μάλιστα ότι προπηλακίστηκαν άνθρωποι.
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



