Γαλάτσι: Τραγικό τέλος για τον 19χρονο που αγνοείτο
Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση του 19χρονου που αγνοείτο στο Γαλάτσι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση του 19χρονου που αγνοείτο στο Γαλάτσι. Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε νεκρός σήμερα (31/1) στα Νταμάρια του Γαλατσίου.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 31/01/2025 για την τραγική κατάληξη της αναζήτησης. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές.
Ο Χ.Α. εξαφανίστηκε στις 28/01/2025 από την περιοχή του Γαλατσίου Αττικής. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση στις 29/01/2025, και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Διαβάστε ακόμη
Δολοφονία στο Χαλάνδρι: Τη φρουρά του Μοσχούρη αναζητά η ΕΛΑΣ - Πιθανή η εμπλοκή των δραστών και σε άλλες εκτελέσεις
Τραμπ για Ζελένσκι: «Δεν έχει υπογράψει τη συμφωνία για τα ορυκτά»
Ποιοι θα βρίσκονται στο νέο Κονκλάβιο που θα εκλέξει τον νέο Πάπα – Το παρασκήνιο και οι συμμαχίες
Copa del Rey: Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να μην κατέβει στον τελικό κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr