Στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης οι νεφροί του 3χρονου Άγγελου μετά τη δωρεά οργάνων από τη γιαγιά του
Στο Ιπποκράτειο υπάρχει στη λίστα αναμονής για μεταμόσχευση ενήλικας υποψήφιος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης αναμένεται να φτάσουν το μεσημέρι της Τρίτης 4 Φεβρουαρίου οι νεφροί του 3χρονου Άγγελου, ο οποίος κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό.
Μετά την απόφαση της γιαγιάς του μικρού Άγγελου να δωρίσει τα όργανά του, το πρωί έγινε στο ΠΑΓΝΗ η λήψη της καρδιάς που θα μεταφερθεί στο Βερολίνο και των νεφρών που μεταφέρονται στο Ιπποκράτειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο Ιπποκράτειο υπάρχει στη λίστα αναμονής για μεταμόσχευση ενήλικας υποψήφιος, στον οποίο, εφόσον γίνει ο τελικός έλεγχος και κριθεί κατάλληλος, θα μεταμοσχευθούν και οι δύο νεφροί του Άγγελου. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η μεταμόσχευση νεφρών τόσο μικρού παιδιού σε ενήλικα είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο.
Σε περίπτωση που ο τελικός έλεγχος δείξει ότι ο υποψήφιος λήπτης δεν είναι κατάλληλος, οι νεφροί θα μεταμοσχευθούν σε άλλον ασθενή και ίσως σε άλλο μεταμοσχευτικό κέντρο.
Οι αγρότες άνοιξαν τις σήραγγες των Τεμπών - Απέτισαν φόρο τιμής στο σημείο της τραγωδίας
Ιστορική συνάντηση Μητσοτάκη-Αμπάς στη Ραμάλα: «Σταθερά υπέρ της λύσης των δύο κρατών η Ελλάδα»
Σπαρακτική επιστολή εκπαιδευτικού: «Ο εισαγγελέας σε έστειλε να περάσεις Χριστούγεννα στο νοσοκομείο - Είναι ντροπή»
Σε αμόκ πελάτισσα γυμναστηρίου στις ΗΠΑ: Χτυπούσε και κυνηγούσε υπάλληλο που της έλεγε να κάνει ησυχία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



