Τραγωδία με Έλληνα στην Αυστρία: Νεκρός σε τροχαίο 43χρονος επιχειρηματίας από την Πάτρα
Έσπασε το προστατευτικό κιγκλίδωμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε τροχαίο δυστύχημα στην Αυστρία σκοτώθηκε 43χρονος επιχειρηματίας από την Πάτρα.
Έσπασε το προστατευτικό κιγκλίδωμα
Ο άνδρας είχε μεταβεί στη χώρα μαζί με τον 44χρονο αδερφό του για να αγοράσουν οχήματα για την επιχείρησή τους.
Ο 44χρονος αδελφός οδηγούσε φορτηγό στον νότιο αυτοκινητόδρομο Α2 με κατεύθυνση την Ιταλία γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης και τότε, ενώ το όχημα βρισκόταν πάνω σε μια γέφυρα στην περιοχή Stossau, το φορτηγό τους ήρθε δεξιά στην άκρη του δρόμου, έσπασε το προστατευτικό κιγκλίδωμα και έπεσε σε βάθος 16 μέτρων, σύμφωνα με το pelop.gr.
Εκτιμάται από την αστυνομία ότι το δυστύχημα συνέβη επειδή έσκασε το λάστιχο του οχήματός τους. Ο 44χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Villach. Ωστόσο, ο 43χρονος συνοδηγός άφησε την τελευταία του πνοή.
Τα δύο αδέρφια από την Πάτρα είχαν μεταβεί στην Αυστρία τις τελευταίες πέντε ημέρες για την αγορά χωματουργικών μηχανημάτων για την επιχείρηση που διατηρούν στην Πάτρα. Στην Αυστρία βρίσκεται ήδη η μία αδερφή της οικογένειας.
Ο γαλάζιος Ανεστίδης που μιλούσε με το Μαξίμου, η προεκλογική καμπάνια του Πλεύρη με εργαλείο τον Δούκα και οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών που δεν μιλιούνται
Με δεσμεύσεις για προσλήψεις στο ΕΣΥ η κυβέρνηση το 2026 - Πόσοι έρχονται και πόσοι αποχώρησαν
Υπόθεση «Πελικό» στη Βρετανία: 49χρονος νάρκωνε και βίαζε την σύζυγό του με άλλα 5 άτομα επί 13 χρόνια
Το τείχος προστασίας με «καπέλο» ΗΠΑ στην Ανατολική Μεσόγειο και τα μηνύματα ισχύος στην τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




