Θρίλερ με τον θάνατο γυναίκας στη Λάρισα: Τι «δείχνουν» τα στοιχεία της αστυνομίας
Οι Αρχές εντόπισαν τη σορό της γυναίκας σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι Αρχές αρχικά εξέταζαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για το θάνατο γυναίκας στη Λάρισα και έψαχναν για την παρουσία ενός άνδρα ωστόσο καθώς σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες υπάρχουν αρκετές ενδείξεις για το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr η άτυχη γυναίκα φέρεται να έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πριν το τραγικό τέλος, η 38χρονη υπέστη κρίση, με τους γονείς που διέμεναν μαζί της να ειδοποιούν ψυχίατρο για βοήθεια.
Μάλιστα, στο σημείο βρέθηκε ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης προκειμένου να εξετάσει το άψυχο σώμα της γυναίκας. Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, η πρώτη ιατροδικαστική εκτίμηση αναφέρει ως αιτία θανάτου την πτώση εξ ύψους.
Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (16/2) με τις Αρχές να καλούνται στο σημείο και να εντοπίζουν την γυναίκα να κείτεται στον ακάλυπτο χώρο του κτιρίου.
Σε διαφορετικά «στρατόπεδα» οι αγρότες των μπλόκων: Αυτοί που άλλαξαν γνώμη στο 90' και η θέση του Μαξίμου
Θρίλερ με την εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της
Η Γροιλανδία δεν πρόκειται να δεχθεί εξαγορά από τον Τραμπ: «Θα αμυνθούμε μέσω του NATO»
«Πέθανες;»: Η viral εφαρμογή που αν δεν δώσεις σημεία ζωής για 2 μέρες «σημάνει συναγερμό»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



