Ζάκυνθος: Ποιοι και γιατί δολοφόνησαν τη συμβολαιογράφο - Εξετάζονται οι υποθέσεις που είχε αναλάβει
Η 69χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πολλά παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα στο θρίλερ της δολοφονίας, όπως όλα δείχνουν, της συμβολαιογράφου στη Ζάκυνθο.
Η 69χρονη ήταν γνωστή στο νησί, ζούσε μόνη της σε απομονωμένη περιοχή λίγο έξω από το κέντρο της πόλης και βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τετάρτης (19/2) από τον αδερφό της μέσα σε μια λίμνη αίματος στο γκαράζ της.
Τα στοιχεία που δείχνουν καθαρά φόνο και οι υποθέσεις της 69χρονης
Ο δράστης την στυγερής δολοφονίας φέρεται να της προκάλεσε βαθύ τραύμα με αιχμηρό αντικείμενο στο πόδι (πιθανότατα μαχαίρι), που έπληξε την αρτηρία και πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία.
Δίπλα στη σορό εντοπίστηκαν χρήματα, τα κλειδιά της, ενώ η ΕΛΑΣ βρήκε κομμένο σημείο της περίφραξης στην αυλή του σπιτιού της.
Όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης (20/2) η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ στο μικροσκόπιο μπήκαν οι υποθέσεις που είχε αναλάβει τον τελευταίο καιρό στο γραφείο της.
Στόχος του Τραμπ μια εκεχειρία στην Ουκρανία μέχρι το Πάσχα - Οι κρίσιμες αποφάσεις
Θρίλερ με τον νεκρό άστεγο σε εστιατόριο: Βίντεο από τη στιγμή που υπάλληλοι τον αφήνουν στο πεζοδρόμιο
Η Γαλλία δίνει άλλα 2 δισ. ευρώ στην Ουκρανία: Οι δηλώσεις Μακρόν - Ζελένσκι στο Παρίσι
Η παγκόσμια ισότητα των φύλων θέλει 134 χρόνια για να επιτευχθεί: «Άλμα» 20 θέσεων για την Ελλάδα - Πού χωλαίνει ακόμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr