Χαλκιδική: 60χρονη έχασε τη ζωή της μετά από πτώση από μπαλκόνι
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραγικό δυστύχημα, με 60χρονη να πέφτει από το μπαλκόνι του σπιτιού της και να χάνει τη ζωή της, σημειώθηκε στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με το xalkidikipolitiki.gr, γυναίκα ανέβαζε ξύλα στο μπαλκόνι της με ειδικό ανυψωτικό μηχάνημα. Στην προσπάθειά της να τα ανασηκώσει, ακούμπησε στα κάγκελα του μπαλκονιού, τα οποία, όμως, υποχώρησαν με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει από ύψος μερικών μέτρων και να τραυματιστεί θανάσιμα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά εξέπνευσε.
Κατά τις πληροφορίες του Xalkidikipolitiki, το μπαλκόνι βρισκόταν σε ύψος πρώτου ορόφου αλλά τα ξύλινα κάγκελά του ήταν σε κακή και ασυντήρητη κατάσταση.
Διαβάστε ακόμη
Νέος γύρος συνομιλιών για την Ουκρανία στο Μαϊάμι: «Η Ουάσιγκτον πρότεινε συνάντηση με Κίεβο και Μόσχα» αποκάλυψε ο Ζελένσκι
Πώς δρούσε το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Βασανιστήρια σε όσους δεν υπάκουαν σε εντολές
«Έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους»: Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο
Υποψήφιος ξανά για το Hall of Fame ο Παναγιώτης Γιαννάκης – Ποιοι άλλοι προτείνονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



