Μνημείο χυδαιότητας η νέα ανάρτηση Ψαριανού για «κάθε χαρούμενη νεκρόφιλη μοιρολογίστρα»
Για πολλοστή φορά, με ανάρτησή του στο Facebook, στρέφεται κατά της μητέρας που έχασε το παιδί της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μόνο ως χυδαία μπορεί να χαρακτηριστεί η νέα επίθεση του πρώην μετακλητού Γρηγόρη Ψαριανού προς τη Μαρία Καρυστιανού που μάχεται για τη δικαίωση των 57 παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη.
Για πολλοστή φορά, ο άλλοτε βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, ΔΗΜΑΡ, συνεργάτης του ΠΑΣΟΚ και μετακλητός της ΝΔ, με ανάρτησή του στο Facebook, στρέφεται κατά της μητέρας που έχασε το παιδί της στην τραγωδία, χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης ή ντροπής.
Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που γράφει «Mother Russia» και δείχνει μια γυναίκα σαν βρικόλακα μπροστά από τη ρωσική σημαία και δίπλα μια φωτογραφία με τη μητέρα της Κλαούντια, τη μητέρα της Κυριακής και τη μητέρα της Μάρθας -τριών κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη- ο Ψαριανός γράφει: «Η Μεγαλη Φιλη τους... Η μαμα καθε χαρουμενης νεκροφιλης μοιρολογιστρας».
Η ανάρτηση της ντροπής
Οι επίδοξοι διάδοχοι του Μητσοτάκη, το ποτό του Δένδια με 28 βουλευτές σε κοινή θέα, τα προγνωστικά για την τύχη της Μπατζελή και ο πατήρ Νικόδημος
Πώς ο «πόλεμος» του Τραμπ σε πανεπιστήμια, ΜΜΕ και δικηγορικά γραφεία πλήττει το κράτος δικαίου - Ανησυχία για τις ελευθερίες στις ΗΠΑ
Σιδηρόδρομος: Απανωτά συμβάντα και βραδυπορίες «βυθίζουν» όλο και περισσότερο την αξιοπιστία του
Επιτάφιος και Ανάσταση με...30αρια - Η πρόγνωση Μαρουσάκη για τις ημέρες του Πάσχα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr