Τρίκαλα: Σήκωσαν γιγαντοπανό 30 μέτρων για τα Τέμπη
«Οχι τα κέρδη πάνω από τη ζωή», γράφει το πανό 33 μέτρων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα τεράστιο πανό άνοιξε σήμερα ο αυτοδιαχειριζόμενος κοινωνικός χώρος 'RossoNero', στα Τρίκαλα, με αφορμή τη συμπλήρωση των δύο χρόνων από τη φονική σύγκρουση στα Τέμπη.
Τρένα δημόσια, φθηνά και ασφαλή - Οχι τα κέρδη πάνω από τη ζωή», γράφει το πανό 33 μέτρων που σήκωσαν έξω από τον σιδηροδρομικό σταθμό στο κέντρο της πόλης.
Σημειώνεται ότι χθες ανήρτησαν πανό πλατεία του Ασκληπιού στο κέντρο των Τρικάλων με σύνθημα "Καμία εμπιστοσύνη σε αυτή τη δικαιοσύνη", κάνοντας κάλεσμα για το σημερινό συλλαλητήριο που είναι προγραμματισμένο στις 11:00 το πρωί.
Διαβάστε ακόμη
Μπλόκο στην ακροδεξιά Λεπέν: Καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση - Στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 5 χρόνια
Εικόνες ντροπής: Άνδρας πέθανε σε πεζοδρόμιο της Θήβας - Στη Λιβαδειά το πιο κοντινό πλήρωμα του ΕΚΑΒ
Διπλωματία χωρίς φίλτρο: Άγκυρα και Τελ Αβίβ σε νέο πόλεμο λέξεων
Προσήχθη ο «Παλαιοχριστιανός» - Βρέθηκε κοντά στη δομή που φιλοξενούνται τα παιδιά του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr