Σέρρες: Κακουργηματική δίωξη στον 55χρονο που περιέλουσε τη σύζυγό του με εύφλεκτο υγρό για να την κάψει
Σε βάρος του 55χρονου ασκήθηκε δίωξη -μεταξύ άλλων- για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απόπειρα εμπρησμού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κακουργηματική δίωξη ασκήθηκε εις βάρος του 55χρονου, που συνελήφθη με την κατηγορία ότι περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό την 37χρονη σύζυγό του, σε περιοχή των Σερρών, με σκοπό να την κάψει.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη -μεταξύ άλλων- για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απόπειρα εμπρησμού, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, απ' όπου πήρε προθεσμία για την Παρασκευή και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.
Το περιστατικό διαδραματίστηκε την Τρίτη 4 Μαρτίου στο κοινό σπίτι του ζευγαριού, ενώ η αστυνομία κινητοποιήθηκε ύστερα από κλήση που έκανε στην Άμεση Δράση η πεθερά του κατηγορούμενου (ζει στο ίδιο σπίτι).
Οι αστυνομικές αρχές κατάσχεσαν από το σπίτι (καθώς και από το λεβητοστάσιο) ένα πλαστικό μπιτόνι που περιείχε ποσότητα εύφλεκτου υγρού, μία κυνηγετική καραμπίνα, ένα αεροβόλο όπλο με σκοπευτική διόπτρα, δύο τόξα και μία φαρέτρα με δέκα βέλη, ένα πιστόλι κρότου, μία γεμιστήρα και 74 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, ένα ξύλινο τόξο και διάφορα βέλη, τέσσερα μαχαίρια, μικροποσότητες κάνναβης, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές και ένα μεταλλικό τρίφτη κάνναβης.
Ανοίγουν λωρίδες για τους εκδρομείς οι αγρότες - «Δεν θα επιτρέψουμε κίνηση οχημάτων όσο ο δρόμος έχει εμπόδια», η απάντηση της ΕΛΑΣ
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από απόψε: Ποιες περιοχές θα πληγούν - Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πλακιάς σε Γεωργιάδη: Αν τα βρούμε με την Καρυστιανού θα γίνεις ξανά τηλεβιβλιοπώλης
Νατάσσα Μποφίλιου - Γιάννης Χαρούλης: Ακυρώνεται η παγκόσμια περιοδεία τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



