Λογίστρια με έμφραγμα συνέχισε να δουλεύει για να προλάβει τις προθεσμίες
«Από το 2020 αναμένεται να εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λογίστρια έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή της προκειμένου να προλάβει τις προθεσμίες, ώστε να μην επιβληθούν πρόστιμα στους πελάτες της.
Το περιστατικό έφερε στο φως ο Λογιστικός Σύλλογος Αθηνών, ο οποίος για ακόμη μία φορά τονίζει την αναγκαιότητα μιας Κοινής Υπουργικής Απόφασης που θα προβλέπει τι γίνεται σε περίπτωση ασθένειας των λογιστών.
«Από το 2020 αναμένεται να εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση»
Συγκεκριμένα, η λογίστρια ενώ είχε υποστεί έμφραγμα και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο, από όπου αναγκάστηκε να φύγει με δική της ευθύνη, προκειμένου να επιστρέψει στην εργασία της και να προλάβει τις προθεσμίες για τις δηλωτικές υποχρεώσεις των πελατών της, ώστε να μην επιβληθούν πρόστιμα, αν χάνονταν οι προθεσμίες.
Όπως τονίζεται από τον Λογιστικό Σύλλογο, από το 2020 αναμένεται να εκδοθεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση που χρειάζεται για να μπορεί ο λογιστής να εισαχθεί σε νοσοκομείο χωρίς να επιβληθούν πρόστιμα στους πελάτες του.
«Η ΑΑΔΕ έχει φτιάξει τόσες πλατφόρμες, πρέπει να υπάρχει και μία πλατφόρμα για τις περιπτώσεις αυτές. Η ΚΥΑ είναι απαραίτητη, πώς θα υποβληθεί η δήλωση όταν δε μπορεί το γραφείο να ανταποκριθεί;», τονίζει ο πρόεδρος του Λογιστικού Συλλόγου Αθηνών, Μιχάλης Πόλυγγερ.
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



