Εθνική Πινακοθήκη: Απομακρύνθηκαν από το δάπεδο τα έργα του Χριστόφορου Κατσαδιώτη, με τη σύμφωνη γνώμη του καλλιτέχνη
«Με γνώμονα την ασφάλεια των έργων τέχνης, των εργαζομένων και των επισκεπτών» τα έργα τέχνης δεν είναι πλέον στο πάτωμα της Εθνικής Πινακοθήκης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα έργα τέχνης του Χριστόφορου Κατσαδιώτη τα οποία παρουσιάζονταν στην έκθεση «Η Σαγήνη του Αλλόκοτου» απομακρύνθηκαν από το δάπεδο με τη σύμφωνη γνώμη του καλλιτέχνη, αναφέρει ανακοίνωση της Εθνικής Πινακοθήκης-Μουσείου Αλεξάνδρου Σούτσου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η απομάκρυνση των έργων έγινε «με γνώμονα την ασφάλεια της Εθνικής Πινακοθήκης-Μουσείου Αλεξάνδρου Σούτσου, των έργων τέχνης, των εργαζομένων και των επισκεπτών, καθώς και την αποκατάσταση της εύρυθμης θεσμικής λειτουργίας».
Η ανακοίνωση της Εθνικής Πινακοθήκης
«Σας ενημερώνουμε ότι με γνώμονα την ασφάλεια της Εθνικής Πινακοθήκης-Μουσείου Αλεξάνδρου Σούτσου, των έργων τέχνης, των εργαζομένων και των επισκεπτών, καθώς και την αποκατάσταση της εύρυθμης θεσμικής λειτουργίας, τα έργα τέχνης του Χριστόφορου Κατσαδιώτη τα οποία παρουσιάζονταν στην έκθεση «Η Σαγήνη του Αλλόκοτου» απομακρύνθηκαν από το δάπεδο με τη σύμφωνη γνώμη του καλλιτέχνη».
Στοιχεία σοκ για την παραβατικότητα των ανηλίκων στις ηλικίες 8-14 ετών και την αύξηση παραμέλησης ανηλίκων από τους γονείς
Η... μουντζούρα Δοξιάδη στον ανασχηματισμό, τα καλά και τα κακά μαντάτα του Γκρίνμπεργκ και ένα κουίζ για την Alpha Bank
«Δεχόμαστε απειλές– Μας απειλούν με βόμβα»: Τι καταγγέλλει ο νομικός σύμβουλος Εθνικής Πινακοθήκης
Τι προηγήθηκε της παραίτησης Δοξιάδη - Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr