Ενότητες στο άρθρο: 📌 📌 Ξεκίνησαν οι καταθέσεις
Τέμπη: Καταθέτουν οι πέντε συγγενείς θυμάτων για τη μήνυση κατά του Εφέτη Ανακριτή
Την ίδια ώρα που ο Παύλος Ασλανίδης ζητά να κληθούν ως μάρτυρες όλοι οι επιζώντες της τραγωδίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών κλήθηκαν σήμερα (17/3) να καταθέσουν οι πέντε συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.
Οι καταθέσεις αφορούν τη μηνυτήρια αναφορά που στρέφεται σε βάρος του ειδικού Εφέτη Ανακριτή Λάρισας, αλλά και κατά παντός υπευθύνου, συνεργού και ηθικού αυτουργού, για τα κατασχεθέντα αρχεία που δεν περιελήφθησαν στη δικογραφία και στην παραγγελία του -τον Απρίλιο του 2023- προς το Νοσοκομείο Λάρισας, να καταστραφεί το βιολογικό υλικό των θυμάτων.
Ξεκίνησαν οι καταθέσεις
Αυτή την ώρα καταθέτει η Μαρία Καρυστιανού και ακολουθούν οι υπόλοιποι. Παράλληλα, ο Παύλος Ασλανίδης, διά του δικηγόρου του Γιάννη Μαντζουράνη, απέστειλε αίτηση στον Εφέτη, με την οποία ζητά να κληθούν ως μάρτυρες όλοι οι επιζώντες της τραγωδίας.
Διαβάστε ακόμη
«Θα σας στοιχειώνω μέχρι τέλους» - Δις ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας
Στους 354 οι νεκροί στη Γάζα: Νεκρός ο υπουργός Εσωτερικών της Χαμάς - «Υπογράψατε τη θανατική καταδίκη των ομήρων»
Daily Mail: Αφιέρωμα σε 5 ελληνικά νησιά χωρίς υπερτουρισμό και φασαρία
Ο κακοπληρωτής ευρωβουλευτής, ο Πλεύρης στα χαρακώματα και οι κρίσιμες λεπτομέρειες των εξοπλιστικών
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr