Αδιανόητες εικόνες στη Ρόδο: Σοβαρές ζημιές σε 20 αυτοκίνητα από κατάρρευση σκαλωσιάς σε ξενοδοχείο
Λόγω των ισχυρών ανέμων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοβαρές ζημιές σημειώθηκαν στη Ρόδο από τους ισχυρούς ανέμους που επικρατούν στο νησί από χθες το βράδυ και είχαν ως αποτέλεσμα να παρασύρουν σκαλωσιές που υπήρχαν σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχειακό συγκρότημα (Grand Hotel).
Τι συνέβη
Σύμφωνα με το rodiaki.gr μετακινήθηκαν αρκετά μέτρα και καταπλάκωσαν σταθμευμένα αυτοκίνητα. Αν και δεν υπάρχουν τραυματίες η τροχαία Ρόδου που απαγόρευσε την κυκλοφορία για πεζούς και οχήματα στην οδό Μανδηλαρά.
Ανακοίνωση για το γεγονός εξέδωσε και η εταιρία του ομίλου MitsisΜε αφορμή την πτώση σκαλωσιάς στο υπό ανακαίνιση Grand Hotel, λόγω των σφοδρών ανέμων στην περιοχή. Ο Όμιλος Mitsis ενημερώνει ότι έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση της κατάστασης.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Η απονομή του ασημένιου μεταλλίου στον Εμμανουήλ Καραλή - Η ανοδική πορεία του Manolο και οι επιτυχίες του την τελευταία διετία
Τουρκία: Το νέο τραγούδι κατά του Ερντογάν - «Τι ζητάς από τον Εκρέμ;»
Όπου φύγει φύγει οι Αθηναίοι ενόψει της 25ης Μαρτίου
Κώστας Μαρτάκης: «Στα 40 αποφάσισα να μην προσπαθώ να αρέσω σε όλους, αλλά οι άλλοι να αρέσουν σε μένα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr