Περιστέρι: «Ήπια τρία ποτήρια κρασί αλλά ένιωθα καλά» λέει η 22χρονη που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα
Η νεαρή οδηγός είπε πως δεν θυμάται τίποτα από τη σύγκρουση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Δεν είχε πιει πολύ υποστηρίζει η 22χρονη οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα στο Περιστέρι με αποτέλεσμα τον θάνατο του 47χρονου οδηγού ταξί.
Η νεαρή οδηγός είπε πως δεν θυμάται τίποτα από τη σύγκρουση
«Ήπια 3 ποτήρια κρασί. Ήμουν σε μαγαζί στο Κερατσίνι με την παρέα μου. Ήμουν νηστική και είπαμε να πάμε να φάμε προς την Πετρούπολη», δήλωσε η 22χρονη όπως μεταδίδει το MEGA.
Η νεαρή οδηγός είπε πως δεν θυμάται τίποτα από τη σύγκρουση, μόνο το μπαμ, τη στιγμή που προσέκρουσε πάνω στο ταξί με πολύ μεγάλη ταχύτητα.
«Δεν έχω εικόνα καθόλου πώς έγινε η σύγκρουση. Το μόνο που θυμάμαι ήταν το μπαμ. Ανέβαινα στη Θηβών στην αριστερή λωρίδα προς Ίλιον. Ήρθε κάποιος από δεξιά, κάποιο άλλο αυτοκίνητο από δεξιά από κάποιο στενό, νομίζω ξεπάρκαρε. Είδα τα φώτα του και τρόμαξα. Κατέβασα ταχύτητα. Μπροστά μου ήταν ένα άλλο αυτοκίνητο και αυτός από δεξιά. Έκανα έναν ελιγμό εμπρός και μπαίνω αμέσως πάλι δεξιά. Μετά ήταν η σύγκρουση».
Αναφορικά με την παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη, η 22χρονη υποστήριξε πως δεν θυμάται να παραβίασε το κόκκινο φανάρι και αν αυτό συνέβη, έγινε για κλάσματα. «Όσον αφορά τη σκηνή της πρόσκρουσης δεν έχω αντίληψη για το αν τα δευτερόλεπτα που μεσολάβησαν άλλαξε η ένδειξη στον φωτεινό σηματοδότη».
Η 22χρονη που τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό με βραχιολάκι μετά την απολογία της, δηλώνει συντετριμμένη. «Όταν έφυγα από το μαγαζί που ήμουν με τις φίλες μου, ήμουν καλά, ένιωθα καλά, δεν είχα φάει όμως και δεν ξέρω αν αυτό ήταν πρόβλημα. Ζητώ συγγνώμη και θέλω να εκφράσω τη λύπη μου προς την οικογένεια του ανθρώπου που χάθηκε. Είμαι βαθιά συντετριμμένη».
Στην 22χρονη είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση σε βαθμό κακουργήματος, ενώ μέχρι να απολογηθεί ενώπιον ανακριτή νοσηλευόταν φρουρούμενη στο νοσοκομείο Αττικόν.
Στον «αέρα» παραμένει η εκεχειρία στην Ουκρανία: ΗΠΑ και Ρωσία δεν κάνουν κοινή δήλωση, παρά τις 12 ώρες συνομιλιών
«Πτυχίο 1.200 ευρώ»: Δεύτερο κύκλωμα στον δήμο Ρόδου - Εμπλέκεται και η προϊστάμενη της Πολεοδομίας
Ισραηλινοί λίντσαραν έναν από τους σκηνοθέτες του «No Other Land» - Έχουν χαθεί τα ίχνη του
Ένα δώρο προκάλεσε το επεισόδιο μεταξύ του Τραμπ και του Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr