Αναβλήθηκε η δίκη της Γεωργίας Μπίκα μετά το τροχαίο - Oδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ
Ελεύθερη αφέθηκε η Γεωργία Μπίκα παρότι η εισαγγελέας ζήτησε να παραμείνει κρατούμενη.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ελεύθερη αφέθηκε η Γεωργία Μπίκα που συνελήφθη για την εμπλοκή της σε τροχαίο ατύχημα στην ανατολική Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Κυριακής, για να παρουσιαστεί την Τετάρτη (26/03) ενώπιον του Δικαστηρίου. Η 27χρονη φέρεται μάλιστα να είχε καταναλώσει αλκοόλ ενώ βρισκόταν στο τιμόνι.
Σε βάρος της Γεωργίας Μπίκα ασκήθηκε ποινή δίωξη για επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος και παραπέμφθηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Η εισαγγελέας είχε προτείνει να κρατηθεί μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης λόγω της φύσης των αδικημάτων, ωστόσο η ίδια δήλωσε πως δεν έχει πρόσβαση στο όχημά της και ότι δεν οδηγεί άλλο. Η 27χρονη ζήτησε προθεσμία και η δίκη αναβλήθηκε, ενώ το δικαστήριο ήρε την κράτησή της και αφέθηκε ελεύθερη.
Οδηγούσε μεθυσμένη - Πώς συνέβη το τροχαίο
Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Κυριακής (23/03) το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 27χρονη συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα και στη συνέχεια έπεσε σε παρκαρισμένο όχημα. Σε έλεγχο που της διενεργήθηκε προέκυψε ότι η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει ήταν πάνω από το όριο.
Δολοφονία στο Χαλάνδρι: Τη φρουρά του Μοσχούρη αναζητά η ΕΛΑΣ - Πιθανή η εμπλοκή των δραστών και σε άλλες εκτελέσεις
Τραμπ για Ζελένσκι: «Δεν έχει υπογράψει τη συμφωνία για τα ορυκτά»
Ποιοι θα βρίσκονται στο νέο Κονκλάβιο που θα εκλέξει τον νέο Πάπα – Το παρασκήνιο και οι συμμαχίες
Copa del Rey: Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να μην κατέβει στον τελικό κυπέλλου με την Μπαρτσελόνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr