Κύκλωμα Πολεοδομίας Ρόδου: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των επτά κατηγορουμένων – Αρνήθηκαν την εμπλοκή τους
Ανακριτής και εισαγγελέας Ρόδου θα αποφασίσουν για την τύχη τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ολοκληρώθηκαν ενώπιον του ανακριτή Ρόδου οι απολογίες και των επτά συλληφθέντων-εμπλεκομένων, που κατηγορούνται για την υπόθεση της πολεοδομίας στη Ρόδο, σε βάρος των οποίων είχαν ασκηθεί βαρύτατες ποινικές διώξεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους αρνήθηκαν όσα τους καταλογίζονται.
Μέσα στις επόμενες ώρες, ανακριτής και εισαγγελέας Ρόδου αναμένεται, αφού εξετάσουν όλες τις απολογίες και τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν, να αποφασίσουν για την τύχη τους. Αν δηλαδή και ποιοι θα αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ή αν θα προφυλακιστούν.
Σημειώνεται ότι σε βάρος των κατηγορουμένων έχουν ασκηθεί συνολικά 13 αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα. Μεταξύ αυτών, η κατηγορία για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία κατ' εξακολούθηση, υπεξαγωγή εγγράφων από υπάλληλο κατ' εξακολούθηση, δωροληψία υπαλλήλου κατ' επάγγελμα κ.ά.
Ανοίγουν λωρίδες για τους εκδρομείς οι αγρότες - «Δεν θα επιτρέψουμε κίνηση οχημάτων όσο ο δρόμος έχει εμπόδια», η απάντηση της ΕΛΑΣ
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από απόψε: Ποιες περιοχές θα πληγούν - Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πλακιάς σε Γεωργιάδη: Αν τα βρούμε με την Καρυστιανού θα γίνεις ξανά τηλεβιβλιοπώλης
Νατάσσα Μποφίλιου - Γιάννης Χαρούλης: Ακυρώνεται η παγκόσμια περιοδεία τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



