Κύκλωμα Πολεοδομίας Ρόδου: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των επτά κατηγορουμένων – Αρνήθηκαν την εμπλοκή τους
Ανακριτής και εισαγγελέας Ρόδου θα αποφασίσουν για την τύχη τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ολοκληρώθηκαν ενώπιον του ανακριτή Ρόδου οι απολογίες και των επτά συλληφθέντων-εμπλεκομένων, που κατηγορούνται για την υπόθεση της πολεοδομίας στη Ρόδο, σε βάρος των οποίων είχαν ασκηθεί βαρύτατες ποινικές διώξεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους αρνήθηκαν όσα τους καταλογίζονται.
Μέσα στις επόμενες ώρες, ανακριτής και εισαγγελέας Ρόδου αναμένεται, αφού εξετάσουν όλες τις απολογίες και τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν, να αποφασίσουν για την τύχη τους. Αν δηλαδή και ποιοι θα αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ή αν θα προφυλακιστούν.
Σημειώνεται ότι σε βάρος των κατηγορουμένων έχουν ασκηθεί συνολικά 13 αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα. Μεταξύ αυτών, η κατηγορία για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία κατ' εξακολούθηση, υπεξαγωγή εγγράφων από υπάλληλο κατ' εξακολούθηση, δωροληψία υπαλλήλου κατ' επάγγελμα κ.ά.
«Χαστούκι» οι δασμοί του Τραμπ: Οικονομικό σοκ για τις αυτοκινητοβιομηχανίες - Αντιδράσεις ακόμα και στις ΗΠΑ
Δολοφονία Μπακογιώργου: Ομόφωνα ένοχη η σπιτονοικοκυρά – Ένοχες για συνέργεια η μητέρα και η αδελφή της
Η τραγωδία της Τενερίφης με τους 583 νεκρούς: Όταν δύο γιγαντιαία 747 συγκρούστηκαν στον διάδρομο απογείωσης
Η στήριξη Καραμανλή και Σαμαρά σε Δένδια, ο Θάνος ο «τουρκοφάγος», το «όχι» Ανδρουλάκη σε Φάμελλο και οι εφημερεύουσες ταβέρνες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr