Κολυδάς: Αποχωρεί από την ΕΜΥ μετά από 40 χρόνια
Μετά από μια μακρά διαδρομή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την αποχώρησή του από τη θέση του διευθυντή της ΕΜΥ γνωστοποίησε μέσα από ανάρτησή του ο Θοδωρής Κολυδάς, βάζοντας τέλος σε μια πορεία 40 ετών.
Ο ίδιος σημειώνει ότι θα διατηρήσει την παρουσία του στον χώρο της μετεωρολογίας, της επιστήμης που θα εξακολουθήσει να υπηρετεί μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα.
Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά
«Το τελευταίο έκτακτο δελτίο της μετεωρολογικής μου καριέρας στην ΕΜΥ. Μετά από 40 χρόνια πλήρους Δημόσιας υπηρεσίας αποχωρώ, διατηρώντας όμως ενεργή την παρουσία μου στον χώρο της Μετεωρολογίας, της Επιστήμης που θα εξακολουθήσω να υπηρετώ μέσα από την προσωπική μου ιστοσελίδα, τα κοινωνικά δίκτυα, τον Ακαδημαϊκό χώρο και τα Μέσα Ενημέρωσης.
Ευχαριστώ όσους πίστεψαν σε μένα στη διάρκεια της επαγγελματικής μου καριέρας, κατά την οποία δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Ό,τι “κέρδισα” από αυτό το υπέροχο ταξίδι προέκυψε μόνο μέσα από σκληρή δουλειά και αφοσίωση στην επιστήμη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην οικογένειά μου, για την έμπρακτη υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια».
⚠️ Το τελευταίο έκτακτο δελτίο της μετεωρολογικής μου καριέρας στην ΕΜΥ. Μετά από 40 χρόνια πλήρους Δημόσιας υπηρεσίας αποχωρώ, διατηρώντας όμως ενεργή την παρουσία μου στον χώρο της Μετεωρολογίας, της Επιστήμης που θα εξακολουθήσω να υπηρετώ μέσα από την προσωπική μου… pic.twitter.com/A4sP5OLdqU
— Theodoros Kolydas (@KolydasT) March 31, 2025
Έκρηξη βόμβας στην Hellenic Train: «Νεοτρομοκρατική» οργάνωση βλέπουν οι Αρχές – To προφίλ των δραστών και το σχέδιο διαφυγής
Σοβαρό επεισόδιο στη Λέσβο: Πυροβολισμοί από τουρκικό σκάφος κατά τη διάρκεια ελέγχου του Λιμενικού
Βενζίνη στην Εθνική Οδό ή στην πόλη; Τι συμφέρει
Απόψε θα δούμε το ροζ φεγγάρι - Πώς πήρε το όνομα του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr