Λάρισα: Διασωληνωμένοι δύο νεαροί - Το ΙΧ τους έπιασε φωτιά εν κινήσει
Σοβαρό περιστατικό τα ξημερώματα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη Λάρισα, με δύο άτομα να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, αφού το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τυλίχθηκε στις φλόγες.
Συγκεκριμένα, το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής (13/4), με δύο 19χρονους να μεταφέρονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα στο οποίο επέβαιναν μαζί με δύο φίλους τους προσέκρουσε σε κράσπεδο και κάδους, έξω από το κέντρο της πόλης.
Στη συνέχεια το ΙΧ πήρε φωτιά εν κινήσει, με τους νεαρούς να βγαίνουν από το αυτοκίνητο, ενώ στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΡΤ το πλήρωμα του ΕΚΑΒ διασωλήνωσε τον έναν από τους τραυματίες. Στη συνέχεια διασωληνώθηκε στο νοσοκομείο και ο δεύτερος τραυματίας.
Ο σεβασμός του Μητσοτάκη στο Διεθνές Δίκαιο, τα πρόσωπα που μιλούν με την Καρυστιανού και η «οπισθοχώρηση» του Καιρίδη
Χιόνια στα βόρεια της Αττικής, Χαλκιδική, νησιά και αλλαγή σκηνικού από την Τρίτη - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Ρομπίνα Αμινιάν: Ποια ήταν η 23χρονη φοιτήτρια που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τις δυνάμεις καταστολής στο Ιράν
Η στρατηγική Μητσοτάκη μέχρι τις επόμενες κάλπες - Το στοίχημα της συσπείρωσης με αφήγημα σταθερότητας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




