Κρήτη: «Φρένο» στα γλέντια μέχρι το πρωί - Πόσο νωρίς θα ολοκληρώνονται
Μετά τα τραγικά περιστατικά που έχουν καταγραφεί στο παρελθόν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Όριο στα γλέντια γάμων πρόκειται να μπει στην Κρήτη, τα οποία θα ολοκληρώνονται στις 4 τα ξημερώματα, προκειμένου να προστατευτούν οι εργαζόμενοι και οι πελάτες.
Αυτό αποφασίστηκε από επιχειρηματίες στον χώρο της μαζικής εστίασης στο Ηράκλειο, ενώ είχαν προηγηθεί παρόμοιες κινήσεις στα Χανιά και το Ρέθυμνο, εκεί όπου εδώ και μήνες υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο στις κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως είναι οι γάμοι και οι βαφτίσεις.
Σημειώνεται ότι σχετική εισήγηση έγινε στον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου, με τη διοίκηση να υιοθετεί την πρόταση, η οποία θα τεθεί σε ισχύ μετά το Πάσχα. Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι αφορμή στάθηκε η σοκαριστική τραγωδία με τον θάνατο τριών νέων ανθρώπων το περασμένο καλοκαίρι, που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο καθώς γυρνούσαν στο σπίτι του μετά από δεξίωση γάμου.
«Ψυχρολουσία» για τους αγρότες: Αντί να λάβουν την ενίσχυση, ο ΕΛΓΑ τους πήρε τα χρήματα πίσω - Το υπουργείο «τα ρίχνει» σε εργαζόμενο
Καθηγητής που ήθελε να «σπάσει» κατάληψη έπιασε δάχτυλα μαθητή με κόφτη - Ο 17χρονος τού φώναζε να σταματήσει
Καρυστιανού: Το σύστημα αποκαλύπτει και πάλι το μίσος και τη διαβολή σε βάρος μου
Η Μίνα Καραμήτρου μιλάει μόνο σε... δύο τύπους από σπίτι: Δύο Τύποι Απο Σπίτι (Ep9)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




