Κρήτη: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας της 20χρονης συντρόφου της κατηγορείται 17χρονη
Τι υποστήριξε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας ασκήθηκε σε βάρος 17χρονης στην Κρήτη, που φέρεται να επιτέθηκε στην 20χρονη σύντροφό της.
Οι δύο κοπέλες, που φέρονται να είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια, είχαν έναν καυγά το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο του Ηρακλείου, στην πλατεία Λιονταριών. Όπως κατήγγειλε η 20χρονη στους αστυνομικούς, στη διάρκεια του επεισοδίου αυτού, η ανήλικη την απείλησε ότι θα την σκοτώσει και την άρπαξε από τον λαιμό.
Οι αστυνομικοί, μετά την καταγγελία, εντόπισαν και συνέλαβαν την 17χρονη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγήθηκε σήμερα (29/4) στη Δικαιοσύνη, όπως μεταδίδει το cretalive.gr.
Η εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ανήλικης ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βαθμό κακουργήματος, όπως επίσης για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή απειλή.
Η 17χρονη που βρέθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο συνοδευόμενη από τους γονείς της, οδηγήθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια, απ' όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης. Μέχρι τότε κρατείται.
Η ίδια εμφανίστηκε να έχει «πέσει από τα σύννεφα» για την εξέλιξη που είχε ο καυγάς αυτός, που παραδέχτηκε μεν ότι έγινε αλλά τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν ήταν στις προθέσεις της να κάνει κακό στη σύντροφό της.
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



