Ιδρύεται σωφρονιστικό κατάστημα στους Φιλιάτες
Ο κ. Χρυσοχοΐδης επισήμανε πως το νέο σωφρονιστικό κατάστημα θα έχει καλές συνθήκες κράτησης, θα απασχολεί 300 εργαζόμενους και παράλληλα επιστημονικό προσωπικό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σχέδιο λειτουργίας σωφρονιστικού καταστήματος στις εγκαταστάσεις του 628 ΤΠ Φιλιατών, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος επισκέπτεται τη Θεσπρωτία.
Ο υπουργός, ο οποίος συνοδεύεται από τον γγ Αρίστο Περρή και τον βουλευτή Βασίλη Γιόγιακα, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου των Φιλιατών και δήλωσε, πως θα γίνουν γρήγορες κινήσεις και νομοθετικές ρυθμίσεις, προκειμένου να προχωρήσει άμεσα η ίδρυση του σωφρονιστικού καταστήματος, την οποίο χαρακτήρισε «σημαντική ένεση για την περιοχή».
Ο κ. Χρυσοχοΐδης επισήμανε πως το νέο σωφρονιστικό κατάστημα θα έχει καλές συνθήκες κράτησης, θα απασχολεί 300 εργαζόμενους και παράλληλα επιστημονικό προσωπικό. «Είναι εάν νέο κεφάλαιο, για την κοινωνία, την ιστορία και την αξία των Φιλιατών», πρόσθεσε.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σε δηλώσεις του, αφού αναφέρθηκε στις αποτελεσματικές προσπάθειες που έγιναν κατά το παρελθόν, για την θωράκιση των συνόρων και το αίσθημα ασφάλειας των ακριτών, από τη Θεσπρωτία μέχρι τη Φλώρινα, είπε πως σύντομα θα ανακοινωθεί πρόσληψη συνοριοφυλάκων, ώστε οι κάτοικοι των ορεινών χωριών να νιώθουν πως ο σκληρός πυρήνας του κράτους είναι δίπλα τους. Επίσης, ανέφερε, πως έχει χρηματοδοτηθεί και η ανέγερση του κτηρίου Συνοριοφυλάκων, και ότι τον Ιούνιο δημοπρατείται το κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας.
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



