Τον μαχαίρωσε στην καρδιά και συνέχισε να μαζεύει φράουλες - Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία του 25χρονου στην Ηλεία
Φαίνεται πως δεν προηγήθηκε καβγάς μεταξύ τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες γύρω από τη δολοφονία του 25χρονου από 23χρονο στην περιοχή Ψάρι Βάρδας στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive, μάζευαν φράουλες με τους άλλους εργάτες, όταν ο 23χρονος έβγαλε ένα μικρό μαχαίρι από την τσέπη και χτύπησε στην καρδιά τον 25χρονο, έπειτα συνέχισε να μαζεύει φράουλες σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Φαίνεται πως δεν προηγήθηκε καβγάς μεταξύ τους.
Δεν προηγήθηκε καβγάς
Το ασθενοφόρο παρέλαβε αιμόφυρτο το θύμα και το μετέφερε στο Κέντρο Υγείας κάτω Αχαΐας. Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα δίωξης και εξιχνίασης εγκλημάτων Ήλιδας.
Στο σημείο του φονικού άμεσα έφτασαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας, Ταξίαρχος Γιώργος Σωτηρόπουλος, ο Διοικητής του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας Χρήστος Αλεξανδρόπουλος μαζί με συναδέλφους του από την ίδια υπηρεσία καθώς και αστυνομικοί του ΑΤ Βάρδας.
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



