Airbnb: «Ξενοδοχείο της Φύσης» με ταβάνι τα αστέρια και αυλή την θάλασσα της Κρήτης
Tο «Ξενοδοχείο της Φύσης» έχει ήδη τρία «δωμάτια χωρίς τοίχους»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα κρεβάτι στο Παλαιόκαστρο Ηρακλείου με θέα τον έναστρο ουρανό της Κρήτης και αυλή την θάλασσα φαίνεται πως έχει εντυπωσιάσει τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας Airbnb.
Το ευφάνταστο αυτό κατάλυμα, σύμφωνα με το neakriti.gr, αποτελεί έμπνευση της Γκάμπι, η οποία μίλησε στην ΚΡΗΤH TV αναφέροντας πως η ιδέα για το «Ξενοδοχείο της Φύσης» - όπως το αποκαλεί - της δημιουργήθηκε όταν η ίδια κοιμήθηκε σε μία σκηνή.
Όπως αναφέρει «Ένιωθα τόσο καλά στη φύση, ένιωθα ότι μου προσφέρει τόση ενέργεια και σκέφτηκα “γιατί αν μη βάλουμε έξω τα κρεβάτια και να θεραπευόμαστε από τη φύση;”».
Σύμφωνα με την ίδια, το «Ξενοδοχείο της Φύσης» έχει ήδη τρία «δωμάτια χωρίς τοίχους», όμως μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα, ανάλογα με τη ζήτηση.
Πάντως, όπως αναφέρει η Γκάμπι, η επιτυχημένη - αν μη τι άλλο - ιδέα της πρόκειται να… επεκταθεί και στην περιοχή της Ροδιάς, με ένα δεύτερο «Ξενοδοχείο».
Όπως σχολιάζει η ίδια, «Οι άνθρωποι έφυγαν με δάκρυα στα μάτια».
Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:
Η κίνηση του Μαξίμου που τίναξε την συνάντηση στον αέρα, η εκδήλωση του Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη τεσσάρων κομμάτων και οι βολές δια αντιπροσώπων στον Δένδια
Σε πύρινο κλοιό το Ιράν: Η σπίθα που «άναψε» το φιτίλι της εξέγερσης - Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να εμπλακούν;
Από την εγκατάλειψη στη μεγάλη ανάπλαση: Ξεκινά το σχέδιο για τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου
Πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η κυβέρνηση στο αγροτικό - Γιατί δε θα γίνει και δεύτερη συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




